Tehelkas våldtäktsanklagade redaktör försvarar sig

BL21_TEJPAL_1660183f“Politisk Vendetta “

“Vad vi bevittnar här är ett tidigt tecken på högerns inneboende fascism som kommer att rikta sig mot sina belackare på de mest ondskefulla och lömska sät och med hjälp av alla de statliga organisationer som de har till sitt förfogande “
Tarun Tejpal

Tarjun Tjepal anklagades för att ha våldtagit en yngre kollega. Tehelkas tidigare redaktör Tarun Tejpal misslyckades med att få något omedelbart stöd för hans begäran att släppas mot borgen. Han har gjort ett uttalande som finns att läsa nedan.

 

http://www.outlookindia.com/article.aspx?289561

This entry was posted in Notiser. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One thought on “Tehelkas våldtäktsanklagade redaktör försvarar sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.