Indiensolidartiet får sin tidning + Studiehäfte av Ghanapathy

Hallå! Jag sitter och pendlar emellan att kolla upp bra bilder att sätta på plakat. Vi har släppt det här med banderoller nu, i alla fall för tillfället, vår nya tanke är att sätta upp ett såkallat A, med andra ord en plansch som sitter på en metallpinnfusion och ifrån sidan bildar ett A. Vi får se hur det går! Min kära syster flyttade i höstas och om det inte vore för att flyttkartongerna tillhör en gemensam bekant så skulle jag få ta med mig de och sprätta upp dem så att man kan bygga detta stöd för planschen. Vi har tidigare haft en skrift emellan oss som vi har döpt till Dandakaranya, men nu tänkte vi trycka upp tidningar och sälja. Den ska inte kosta skjortan och halva brallan, utan priset ska vara realistiskt. En kamrat skickade mig en pdf-fil som jag inte vet innehållet då jag inte kan öppna den (det är förmodligen en mall), men vi hade tänkt att vårt första nummer ska handla om naxalitrörelsen som en liten introduktion för den som inte är särskilt insatt. Vill du läsa tidningen är det bara att komma till Slussen, ovanför bussarna ut till Värmdö – där vid fiskrestuaranten och tunnelbanestationen på måndagar klockan 17:00. Nu på måndag ses vi dock vid Södra Station klockan 17:00. Lokalavdelninge har också börjat ägna sig åt studering. Vi studerar detta häfta om naxaliterna skrivet av generalsekreteraren Ghanapathy i CPI(maoist). Bilagan kan hämtas här och den tar upp uppror långt tillbaka i tiden, mycket intressant. När jag har läst till sidan 15 ska jag komma med en svensk sammanfattning här på bloggen för den som har problem med engelskan. Lal salaam! Rakel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.