Lyckad flygbladsutdelning på Medborgarplatsen!

Igår så provade vi för första gången att dela ut flygbladen på Medborgarplatsen – något vi tidigare tänkt på men som inte har blivit av. Vi träffades först vid Slussen och delade ut några stycken, Slussen är den del av stan där folk passerar stressade för att hinna med tåg och bussar och de kanske inte alltid har tid att ta ett flygblad. Dessutom är det kanske inte världens bästa plats att dela ut just flygblad på.
Efter en stund åkte vi till Medborgarplatsen där vi delade ut alla flygblad, och vad lär vi oss av detta?

Jo, Medborgarplatsen är ingen pendlarplats som Slussen är dygnet runt. Folk har mer tid att stå och prata och diskutera. Medborgarplatsen är det stället som vi i framtiden kommer att dela ut våra flygblad med störst sannolikhet! Däremot skall vi alltid mötas vid Slussen på måndagar 17:00 för att ej skapa förvirring.

Sedan så ska jag forska lite i svenska företag i Indien, och jag hoppas att jag kan komma med nyheter – det ska jag lägga ut här på bloggen!
På Måndag träffas vi som vanligt, vid samma plats och tid för att dela ut lite flygblad och sedan röra oss mot Medborgarplatsen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One thought on “Lyckad flygbladsutdelning på Medborgarplatsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.