Video: Jan Myrdals vän försvarar sig i TV mot polisanklagelserna

G N Saibaba är professor i engelska på universitetet i New Dehli och han besökte Sverige och Jan Myrdal sällskapets prisutdelning i Varberg förra året. Tiotals poliser stormade in i hans lägenhet på universitetet och beslagtog material nu i september. Många kritiska röster, inklusive Arundhati Roy, fördömer attacken som ett uttryck för den indiska statens försök att tysta kritiska röster som belyser kriget mot ursprungsbefolkningen i centralindien.

This entry was posted in Indien, Nyheter, Repression, Revolutionary Democratic Front and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.