Amalthea bokcafé rapporterar om föredraget i lördags

Vi var några stycken som for till Malmö förra lördagen för att berätta lite om rörelserna i Indien och föreningen. Vi har numera ett litet beprövat “paket” med två korta filmer och två korta föredrag och “paketet” levererades som planerat. Här nedan skriver de några rader om föredraget. Vi är glada att Amalthea finns och att vi fick träffa hårt arbetande aktivister. Viktigt för Malmö att det finns ett bra ställe där folk kan samlas och diskutera och kämpa tillsammans.

http://amaltheabokkafe.blogspot.se/2014/04/indiensolidaritet-t-shirt.html

This entry was posted in Notiser, Solidaritet, Sverige. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.