Nu har lokalavdelningen i Stockholm vaknat upp

Hej! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för den mycket sena uppdatering, jag som skriver denna blogg har extremt mycket att göra nuförtiden och detta har tyvärr kommit lite åt sedan men nu när stormen har lugnat sig, åtminstone börjat lugna ner sig så kommer jag att bli duktigare.
I fredags hade lokalavdelningen i Stockholm ett möte om hur vi skulle fortsätta.
Andra i lokalavdelningen har också varit upptagna och det är också förklaringen till att det verkar ha varit dött på den här fronten. Så har det inte varit, nu är vi igång igen med nya datum och ny struktur av vår organisation efter 1 maj (som jag hoppas att alla hade en trevlig sådan dag dessutom). 
Vi kommer att anordna indienkvällar i samband med arbetsmöten hemma hos kamrater, öppna studiemöten skall dock se på offentlig plats. Kontakta oss om ni är intresserad. Nu ska vi lägga stor vikt på studierna och ända till december kommer vi att studera totalt 8 dokument, ett dokument i månaden.
Vi har också uppdaterat vår hemsida och gjort den mycket fin och den jobbar vi också på. Denna blogg för just lokalavdelningen i Stockholm ska uppdateras oftare. Och för tillfället kan jag inte översätta LIC-häftet, men vi kommer att studera det på våra studiemöten, och som sagt, kontakta oss för tid och plats om ni är mer intresserade av att delta!
Lal salaam 
Rakel
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.