Skor om halsen

De här figurerna ser inte glada ut. De är tidigare medlemmar av det “marxistiska” kommunistpartiet CPM i Västbengalen som har fångats in av medlemmar av Trinamoolkongressen och fått skor hängda om halsen. Anklagelsen verkar gå ut på att de stulit pengar från vägtullar på lastbilar under åratal, pengar som skulle ha gått till utvecklingsarbeten. I och med att CPM-regeringen fallit blir det lättare för folket att ta itu med missdåd som dess medlemmar hållit på med – samtidigt som man får misstänka att korruption, stölder och andra övergrepp begågna av Trinamool-medlemmar kommer att öka.

This entry was posted in CPM, Korruption, Trinamoolkongressen. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.