Nu är Indien igång igen med falska uppringningar från Microsoft

 on 11 APRIL, 2013 · 

Ett nummer som förekommer ofta är 00935714467 och liknande. Många får en person i luren som pratar engelska med en stark indisk accent. De ber dig uppge ditt kortnummer för att kolla koden du har i ditt windows är äkta. De erbjuder sig även att ta över din dator för att kolla allt är riktigt. Skulle du nu ha fått något av dessa spionprogram i datorn så ta och scanna omedelbart. Alla antivirusprogram klarar inte detta så använd Microsofts security scanner som du hämtar ner här>>>
Spara ned på datorn och kör en scanning av alla filer på datorn. Upptäcker den något skumt tar den bort det direkt.
Ute på microsofts hemsida kan du läsa

Äkta kommunikation från Microsoft innehåller aldrig programuppdateringar i bifogade filer. Vi hänvisar alltid kunden till vår webbplats för fullständig information om programuppdateringar eller säkerhetsincidenter.

Äkta kommunikation ligger också på våra webbsajter. Du kan alltid hitta information om aktuella säkerhetsuppdateringar på Microsoft.se.

This entry was posted in Asien, Imperialism, Indien. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.